de beste 11 van d’n 11e van d’n 11e

Dat de zittingsavonden van cs de Klot dit jaar niet door kunnen gaan, zal iedereen duidelijk zijn.
Toch willen wij van de 11e van de 11e iets bijzonders maken en doen dat met een top 11 van alle (beschikbare) zittingsavondoptredens.

Vanaf 1988 worden door de Klot opnames gemaakt van de zittingsavonden, die in het begin op videoband en later op dvd beschikbaar kwamen.

Opnames van vóór 1988 zijn er nauwelijks waardoor optredens van Pro et Contra helaas niet zijn vastgelegd, om maar een echte klassieker van de zittingsavonden te noemen.

Uit de grote collectie van 32 jaar aan optredens willen wij u een keuze laten maken.

.

In het filmpje op Youtube  is van vrijwel elke optredende artiest een fragmentje te zien.
Klik HIER om het filmpje (25 minuten) te bekijken (opent in een nieuw venster)

Uw keuze voor maximaal drie favoriete fragmenten (tonpraters van buitenaf komen niet in aanmerking voor deelname) kunt u hieronder kenbaar maken (of via een briefje in de bus van Kerkstraat 53). U kunt stemmen tot 1 november. Uit alle inzendingen zal een top 11 worden samengesteld. Deze zal worden uitgezonden op Siris-tv op woensdag 11 november om 20.00 uur.

 

Wellicht herinnert u zich na het zien van deze fragmenten nog meer optredens van de getoonde artiesten. Zet deze gerust in uw top 3: wij gaan op zoek naar beeldmateriaal! U hoeft niet precies het jaar te weten van uw favoriete artiest en/of fragment, een omschrijving van groep en/of act is voldoende: bijvoorbeeld: Ik-ben-een-Brabo van Timper of de Achtbaan-act van Punt.nl etc etc…

.

.

Een overzicht van alle deelnemers van 1988 tot 2019 is HIER te bekijken en te downloaden.
(we hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht te maken, hebt u aanvullingen of correcties: laat het ons weten bij Opmerkingen in onderstaand formulier)

.

.

.

Wilt u zien hoe de samenstelling per avond was, wie de Prins was, welke tonprater en dansgroep klik dan HIER voor het overzicht.

.

.

Veel succes met uw keuze!

.

.

  naam

  Email

  1: Voor mij staat absoluut op de eerste plaats:

  2: en op de tweede plaats:

  3: een goeie derde is:

  Ik heb ook nog een opmerking