Hoger Prijzengeld Optocht

Dit jaar is het totale prijzengeld voor de winnende deelnemers aan de Optocht verhoogd met € 555,- door een gulle gift van het Cranendoncks Verbroederings Bal.

Op zaterdag 28 november 2020 vindt de8e editie van het Cranendoncks Verbroederingsbal plaats. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt dit jaar voor de 8e keer in het voorseizoen van carnaval georganiseerd. De organisatie van het evenement is in handen van een stel zeer fanatieke carnavalsvierders en wagenbouwers. Het doel van het evenement is om de diverse carnavalsverenigingen in de gemeente te ondersteunen met het vergroten van de prijs- en startgelden aan optochtdeelnemers.

Als enige vereniging buiten hun regio stellen zij ons deze € 555,- beschikbaar bovenop het prijzengeld voor de wagenbouwers en grote groepen.

Maar dat is nog niet alles: een bekende Astense persoon(lijkheid) is zo enthousiast over de Optocht dat hij het prijzengeld ook nog eens met € 333,- heeft verhoogd: zo is het prijzengeld voor Wagens en Grote Groepen dit jaar hoger dan ooit !

Kijk in het menu bij evenementen en dan Optocht om alle verdere informatie over Optocht Klotland te zien, zoals opgave, reglement, route en natuurlijk het prijzengeld.