Jorn 1 58e prins van de klot

Met trots presenteren wij U de nieuwe prins van Klotland,

Prins Jorn 1,

Jorn van Laarhoven is de 58e Prins van Carnavalsvereniging De Klot. Jorn dun Uurste is 30 jaar oud, een zoon van Patrick en Gerria van Laarhoven. Geboren op de Eikelaar en opgegroeid aan het Hazepad. Na de ouderlijke verhuizing naar de Willem Alexanderstraat leerde hij het buurmeisje van twee deuren verder kennen. Met deze Désie Roxs is hij maar gauw samen gaan wonen en inmiddels wonen ze met hun zoontje Lars (1) aan de Papendonk. In het dagelijks leven is Jorn docent Maatschappijleer aan het Peellandcollege in Deurne.

Jorn is lid van vriendengroep CV d’n Blikhers en kartrekker namens deze club tijdens de afgelopen 11 jaren Reundje Klot. Hij heeft 8 seizoenen in het vaandelteam van Korfbalvereniging Klimop gespeeld en was in die periode ook actief als jeugdtrainer binnen de korfbalclub. Hierna is Jorn 1 jaar trainer/coach van Klimop 1 geweest en momenteel heeft hij nog zitting in de Technische Commissie. Hiernaast zit Jorn in de organisatie van Stichting Spel Zonder Grenzen, is hij secretaris bij Leefbaar Asten en maakt hij onderdeel uit van de commissie Smakeloos, het jaarlijkse Klotfeest.

In zijn vrije tijd volgt Jorn PSV op de voet en springt hij graag op zijn renfiets voor een reundje om de kerk.

Carnaval 2018 wordt één groot fist, met 58 jaor De Klot én met Prins Jorn I. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om dit samen met De Klot te komen vieren.