kaartverkoop zittingsavonden

Prins Thomas I en zijn Raad van Elf presenteren u deze avonden en middag een bijna volledig Astens programma. In willekeurige volgorde betreden voor u het podium:

BeV, Kierewiet, Lekker & Lekker, Kôs Koijer, d’Aauw prinsen van de Klot, SisterAct, Neveneffect, dansgroep Up Side Down, showgroep Heusden en tonproater Rob Scheepers (de broer van…). De avond staat onder muzikale begeleiding van d’Asteiner Bloaskapel.

Dit jaar vinden de zittingsavonden in gemeenschapshuis De Klepel plaats op:

Zaterdag     11 november, aanvang 20.00 uur (première, uitverkocht)

Zondag       12 november, aanvang 13.30 uur (seniorenmiddag*)

Vrijdag        17 november, aanvang 20.00 uur (uitverkocht)

Zaterdag    18 november, aanvang 20.00 uur (uitverkocht)

Vrijdag        24 november, aanvang 20.00 uur (uitverkocht)

Zaterdag    25 november, aanvang 20.00 uur (uitverkocht)

 

De Klot gaat digitaal en laat het uren in de rij staan voor een kaartje achter zich ! Leden krijgen toegang tot de online voorverkoop voor de Zittingsavonden van 11, 17, 18, 24 en 25 november.
.

Deze start op zondag 22 oktober om 11.11 uur en is via deze website dan te bereiken. Met een speciale code die in uw lidmaatschapsbrief staat kunt u dan kaartjes bestellen, met een partnerlidmaatschap 2 kaartjes, bij een enkel lidmaatschap 1 kaartje. De prijs van een kaartje is voor leden € 11,-. Via Ideal kunnen de kaartjes meteen betaald worden. Doe het wel snel want populaire avonden vliegen de deur uit en bestellen met ledenkorting kan maar tot zondag 29 oktober 11.11 uur. Daarna betaalt u € 15,-

De brief met de persoonlijke code valt ruim op tijd in uw brievenbus en komt in plaats van de lidmaatschapskaart, dus bewaar hem goed.

De online kaartverkoop voor niet-leden start op zondag 29 oktober om 11.11 uur, en kaartjes kosten dan € 15,-.
.

Voor de Seniorenzittingsmiddag van zondagmiddag 12 november gaat het wat minder digitaal: op vertoon van paspoort of ID kon op vrijdag 20 oktober tussen 10.30 en 12.00 uur in het café van onze Residentie Jan van Hoek een kaartje gekocht worden. De resterende kaarten  zijn te verkrijgen voor € 7,- bij de Primera in winkelcentrum Midas.

.

Voor iedereen geldt: ben er op tijd bij, want vol=vol !