Reundje Klot 2020

Wat is carnaval in Klotland zonder Het Reundje? Voor veel feestvierders het hoogtepunt van de carnavalsdagen. Van heinde en verre komt men op zondagmiddag naar Asten om zich onder te dompelen in het feestgedruis. Elk jaar weer spannend wat het thema wordt, de jury laat zich graag verrassen. Carnaval op zijn best!

Informatie

Op zondag 23 februari 2020: DE carnavalskroegentocht van Klotland en omstreken ! De editie 2019 kende vele hoogtepunten. Het thema ”Reundje Klot is HOT” zorgde voor veel originele en ludieke uitdossingen bij de deelnemers.

Het thema van 2020 is “Reundje Klot: Back to School” ! Weet jij hier een originele en verrassende twist aan te geven?!! Dit jaar zal er op de markt wederom een catwalk zijn waar je je creatie kunt presenteren en je mee kunt dingen naar de prijzen.

Stempelkaarten à € 3,- kun je vooraf kopen bij alle deelnemende kroegen: Het wapen van Asten, Jan van Hoek, Toff, De Kantine, Pesos, Markt 8, De Engel, De Grutter, ’t Spektakel, De Pandoer, De Pelgrim, Zaal Zegers en Skippy.

Organisatie

Johan van Rijssel

Ronny van Asten

Rudi Feijen

Jan Bakker

John van Bussel

Johan van den Burg