Smakeloos 2023

Smakeloos beleefde in 2016 de vuurdoop en die eerste editie smaakte naar meer! De avond die in het teken staat van “Guilty Pleasures” oftewel: ongegeneerd meezingen en dansen op de meest foute hits in een knotsgekke ambiance met een vette lichtshow, rondvliegende opblaasbare gitaren en nog veel meer! Het “Guilty Pleasure -rad” bepaalt welke uithoeken van de smakeloze muziek worden aangeboord. Iedereen kan zich schaamteloos de longen uit het lijf zingen en de benen onder zijn of haar lijf vandaan dansen. En niet te vergeten is er elk jaar een bekende Special Guest. Kortom het foutste feestje van het jaar dat je niet mag missen!

HET feestje dat in het teken staat van “Guilty Pleasures” oftewel: ongegeneerd meezingen en dansen op de meest foute hits in een schaamteloze ambiance met een vette lichtshow, rondvliegende opblaasbare gitaren en nog veel meer!

En uiteraard is er ook dit jaar weer een bekende Special Guest: niemand minder dan Dries Roelvink die zijn best zal doen om alle voorgaande artiesten te overtreffen.

Bekijk het filmpje op facebook:

https://www.facebook.com/csdeklot/videos/3010507175762542

Kaartjes

Op woensdag 28 december start de kaartverkoop vanaf 11.11 uur via www.deklot.nl

Organisatie
Mark Snijders
Frank vd Velden
Joost van Deursen
Jorn van Laarhoven
Bregje Vankan
Imre van Grotel
Nils van Hoek