Thomas 1 bedankt

Hoewel de regeerperiode van Prins Thomas 1 nog voortduurt tot aan het eind van de laatste zittingsavond hier een woordje van onze Hoogheid, terugkijkend op afgelopen carnaval:

 

Carnaval 2017 zit er alweer op.

Maar de herinneringen die we meenemen zijn zo mooi. Ruim 4 weken heeft ons leven in het teken gestaan van heel veel hoogtepunten. Vanaf het Prinsenbal tot en met nu zijn we in een heel bijzondere periode beland.
Een periode met recepties, bezoekjes aan KansPlus, Jeugd Carnaval Asten, de Lisse, Amalia en Ziekenhuizen. Maar natuurlijk ook Klot-activiteiten als Efkes Veurpruuve, Onderscheidingenregen, Smakeloos en Middagje Klot.
En de carnaval zelf natuurlijk met een schon Lerarenbal, Carnavalsmis, MJNA over de Toppers, Reundje Klot, fantastische Receptie, Optocht, Stunt en het Aauwprinsenconcert. Uniek om dit allemaal mee te mogen maken als de Prins van de Klot.

Met heel veel lieve mensen om ons heen. Familie en vrienden jullie zijn geweldig. Maar ook de buurt, waar we ook nieuwe mensen hebben leren kennen, heeft zich van de beste kant laten zijn.

En natuurlijk CS de Klot. Een warme groep mensen. We zijn door iedereen goed opgevangen en we zijn gruts dat we onderdeel mogen uitmaken van deze groep mensen. Ondanks het Prinsschap hebben wij het gevoel gewoon onszelf te kunnen zijn.

Bedankt en we hebben er geweldig van genoten. Deze herinnering nemen ze ons nooit meer af.

Mi Carnavaleske Groet,
Hoogheid Thomas I, Marion, Pim en Lot