Thomas 1e , 57e prins van de Klot (+foto’s)

(klik hier voor de foto’s)

Met trots presenteren wij u de nieuwe prins van de Klot, Prins Thomas I!

 

Thomas Zegers, 33 jaar en getrouwd met Marion van den Boomen, oud-dansmarietje van de Rommelpotters uit Ommel. Samen hebben ze 2 kinderen, zoon Pim (3 jaar) en dochter Lot (1 jaar).

 

Thomas is de zoon van Rini en Wilma Zegers en heeft een oudere broer, Alexander.
Hij is de kleinzoon van Harrie en Anneke van der Loo en Thomas en Mien Zegers. Opa Thomas was de uitbater van de eerste Rizzidentie van de Klot, café de Kroon in de Emmastraat.

 

Hij is geboren in Geldrop en opgegroeid in de Ostadewijk in Asten. Sinds 1,5 jaar wonen hij en zijn gezin aan de Hemelberg 46. Een actieve buurt , zeker voor de kinderen, waar ze het laatste jaar veel mensen hebben leren kennen. Zij zijn altijd in voor een feestje en zij hebben al enkele keren laten zien hoe je carnaval kunt vieren met de Klot.

 

In het dagelijks leven Is Thomas werkzaam als Assistent Controller bij Strukton Rail Equipment in Den Bosch. Hier is hij mede verantwoordelijk voor de afdeling Finance en Control.

 

Zijn grootste hobby is voetballen en is 10 jaar actief geweest als verdediger in het vaandelteam van NWC. En om een indruk te krijgen: een rustig menneke, niet heel veel talent, maar met een goede mentaliteit kun je bij NWC een heel eind komen. Tegenwoordig voetbalt hij met mijn vrienden bij NWC 5. Om de conditie op peil te houden loopt hij in een groep onder leiding van Hennie van Deursen.
Naast zijn actieve carrière is hij 10 jaar leider/trainer geweest binnen de jeugd van de voetbalclub en heeft de rol gehad van secretaris in de sponsorcommissie.

 

Hiernaast was hij tot 1,5 jaar terug de penningmeester in de organisatie van Spel Zonder Grenzen.
Verder vindt hij het schôn om nog regelmatig een pilske te drinken met zijn vrienden van de Sfeermakers, eet en kookt hij graag in een tweetal kookclubjes en speelt graag spelletjes.

 

En dan hebben we nog de carnaval. Thomas viert al enkele jaren carnaval met vriendengroep VV de Sfeerpiloten. Een club die Astens carnaval ademt en die enkele maanden per jaar bezig is om uiteindelijk te schitteren op carnavalszondag, met het Reundje Klot.

 

Thomas zelf aan het woord :

“Wij gaan heel graag met ons gezin voorop in de carnaval, met de mensen van de Klot, mijn familie, mijn vrienden, Buurt d’n Himmelberg en al die andere schôn carnavalsvereningen. Hopelijk zien wij jullie de komende weken veel terug in Klotland en gaan we er een onvergetelijke tijd van maken.”