ZITTINGSAVONDEN

De Klot nodigt u van harte uit voor de Zittingsavonden 2018

Astens cabaret in gemeenschapshuis De Klepel

Adres: Kerkstraat 8

De zaal gaat een uur voor aanvang open

Data:

Zaterdag        10 november, aanvang 13.30 uur (seniorenmiddag)

Zondag          11 november, aanvang 14.00 uur (première) uitverkocht

Vrijdag           16 november, aanvang 20.00 uur uitverkocht

Zaterdag       17 november, aanvang 20.00 uur uitverkocht

Vrijdag           23 november, aanvang 20.00 uur uitverkocht

Zaterdag       24 november, aanvang 20.00 uur uitverkocht

De zittingsavonden zijn elk jaar een hoogwaardige start van de carnavalsperiode. Na maanden oefenen staan de artiesten te popelen om voor u op te mogen treden. Wie wordt dit jaar op de hak genomen? Met welke zaken steekt men de draak?

 

Prins Jorn I en zijn Raad van Elf nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan een van de zittingsavonden of zittingsmiddag. In willekeurige volgorde betreden voor u het podium:

 

Tonprater Dirk Kouwenberg, BeV, Bo+Ko, Kôs Koijer, Lekker & Lekker, d’Aauw prinsen van de Klot en dansgroep Up Side Down.

De muzikale klanken komen van d’Asteiner Bloaskapel onder leiding van Loek Sonnemans.

 

ONLINE kaartverkoop via www.deklot.nl

U hoeft geen uren meer in de rij te staan om een kaartje te bemachtigen voor de zittingsavonden! De voorverkoop voor leden start op zondag 21 oktober om 11.11 uur. U ontvangt daarvoor een lidmaatschapsbrief met alle informatie m.b.t. de online kaartverkoop. Een kaartje kost € 11.

De online kaartverkoop voor niet-leden start op zondag 28 oktober om 11.11 uur. Een kaartje voor niet-leden kost € 15 en kan besteld worden op www.deklot.nl.

Voor iedereen geldt: ben er op tijd bij, want vol = vol! Heeft u nog vragen, mail dan naar info@deklot.nl.

 

Seniorenzittingsmiddag zaterdag 10 november

Alle senioren van Asten krijgen op zaterdag 10 november de gelegenheid om het volledige zittingsavondprogramma bij te wonen. De voorverkoop voor de senioren was op vrijdag 19 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur in het café van Residentie Jan van Hoek.

Kaartjes waren te koop à € 7,- bij Primera in de Midas.

.

Wilt u lid worden van de Klot? Meld u nu aan via www.deklot.nl of bel Saskia Isbouts (06-18754658). Om nog in aanmerking te komen voor de online kaartverkoop voor leden, kunt u lid worden tot 14 oktober 2018.