Aauw Prinsen

Als je denkt dat je prinsenjaar het hoogtepunt van je leven is dan kom je bedrogen uit…..althans, dat is de bescheiden mening van deze groep heren. Na een jaar heerschappij over Klotland, mag je toetreden tot het illustere genootschap van d’ Aauw Prinsen, en er is maar weinig dat daaraan kan tippen. Een actieve club, bij veel activiteiten present, met als onbetwist hoogtepunt het jaarlijkse concert op carnavalsdinsdag bij Jan van Hoek. Maar ook:

 

De Prinsenreceptie

Op carnavalsmaandag gaan d’Aauw Prinsen van de Klot onze Prins om 10:00 uur ophalen bij zijn huis. Hij wordt dan, samen met zijn gezin, in een mooi of ludiek voertuig naar de Klepel gebracht. Daar ontvangt onze Prins, ieder jaar vanaf 10:30 uur een groot aantal gasten die hem willen feliciteren met zijn regentschap. Deze Prinsenreceptie is één van Klotlands vele hoogtepunten tijdens de carnaval en staat helemaal onder regie van d’Aauw Prinsen van De Klot. Ieder jaar weer geniet een enthousiast publiek van een groot aantal acts, die helemaal tot meerdere eer en glorie van de Prins op de planken worden gebracht. En natuurlijk mag er gebuurt, gedanst en gehost worden!

Altijd een supergezellige activiteit, deze Prinsenreceptie. Neem gerust contact op met een van de bestuursleden van d’Aauw Prinsen voor meer informatie betreffende de Prinsenreceptie.

 

De Stunt om het linie-ijzer

Carnavalsdinsdag om 12:00 uur in de buurt van de Prins!

De Prins krijgt bij zijn onthulling een kostbaar kleinood in bruikleen: het originele, gemerkte linie-ijzer van d’Aauw Prinsen. Op carnavalsdinsdag wordt het voor d’Aauw Prinsen tijd om hun symbool van Klotlands carnaval terug te halen. Helaas, of is het gelukkig (?), is de Prins nooit zo gretig in het overhandigen ervan, dus komt het altijd aan op een strijd tussen de buurt van de Prins en d’Aauw Prinsen. Een strijd vol originaliteiten en ludieke vondsten en regelrechte sluwheid. En wie gaat deze strijd winnen? Lukt het onze Prins en zijn buurt wat andere buurten nog nooit is gelukt?

 

Aauw Prinsenorkest

Op carnavalsdinsdag om 16:30 uur speelt wederom voor het volledige carnavalspubliek een gelegenheidsformatie: het Aauw Prinsenorkest. Thema: Ieder jaar heeft het orkest een bepaald thema, maar ga er zeker van uit dat u vele meezingers te horen krijgt. Dus smeer uw stembanden en kom meezingen!!

Het orkest treedt op in zaal Van Hoek en start om 16:30 uur, zorg dat je daarbij bent. Dit is uniek in zijn soort! De toegang is gratis en de sfeer optimaal

Het bestuur van de aauw Prinsen bestaat uit…

Jorn van Laarhoven

Voorzitter

06-14437578

John Verspeek

Secretaris

06-52671193

Jan van Bussel

Penningmeester

691605