Zittingsavonden 2019

Op 11-11 barst normaliter het carnavalsgeweld los met 5 zittingsavonden.

Maar dit jaar is dat al eerder, en wel op zondagmiddag 10 november. Dan is zittingsmiddag, speciaal voor ouderen, noem het de try-out.
Op maandagavond 11 november is dan de enige echte Première.
Na deze zittingsmiddagen volgen 4 zittingsavonden in de hieropvolgende weekenden.
Middag en avonden  vol hoogstaand vermaak: cabaret, zang, dans, muziek, ongeveer alles van Klotlandse bodem. Met tijdens de laatste avond het aftreden van de hoogheid en het begin van een prinsloze periode, tot aan het Prinsenbal!

Informatie

De Klot nodigt u van harte uit voor de Zittingsavonden 2019

Astens cabaret in gemeenschapshuis De Klepel

Adres: Kerkstraat 8

De zaal gaat een uur voor aanvang open

Data:

Zondag          10 november, aanvang 13.30 uur (seniorenmiddag)

Maandag       11 november, aanvang 20.00 uur (première)

Vrijdag           15 november, aanvang 20.00 uur

Zaterdag       16 november, aanvang 20.00 uur 

Vrijdag           22 november, aanvang 20.00 uur

Zaterdag       23 november, aanvang 20.00 uur UITVERKOCHT

De zittingsavonden zijn elk jaar een hoogwaardige start van de carnavalsperiode. Na maanden oefenen staan de artiesten te popelen om voor u op te mogen treden. Wie wordt dit jaar op de hak genomen? Met welke zaken steekt men de draak?

Prins Joost I en zijn Raad van Elf nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan een van de zittingsavonden of zittingsmiddag. In willekeurige volgorde betreden voor u het podium:

Tonprater Rob Bouwman, BeV, Kierewiet, Lekker & Lekker, Neveneffect, d’Aauw prinsen van de Klot en dansgroep Up Side Down.

De muzikale klanken komen van d’Asteiner Bloaskapel onder leiding van Loek Sonnemans.

Kaartverkoop

ONLINE kaartverkoop via www.deklot.nl 

U hoeft geen uren meer in de rij te staan om een kaartje te bemachtigen voor de zittingsavonden!

Via bovenstaande knop komt u, als de tijd rijp is, op de kaartverkoopsite. Uw code bepaalt wanneer u kaartjes kunt bestellen  en dus de ticketsite voor u open gaat.

(Tip: maak op tijd een bladwijzer van de URL van de ticketsite: https://www.ticketview.nl/shop/csdeklot, dan hoeft u om 11.11 uur niet meer via de dan drukke Klotsite naar de kaartverkoop)

De voorverkoop voor leden start op zondag 20 oktober om 11.11 uur. U ontvangt daarvoor een lidmaatschapsbrief met alle informatie m.b.t. de online kaartverkoop. Een kaartje kost € 11.

De online kaartverkoop voor niet-leden start op zondag 27 oktober om 11.11 uur. Een kaartje voor niet-leden kost € 15 en kan besteld worden op www.deklot.nl. (u wordt doorgeleid naar de ticket-site)

Heeft u nog vragen, mail dan naar info@deklot.nl.

.

Seniorenzittingsmiddag zaterdag 10 november

Alle senioren van Asten krijgen op zondag 10 november de gelegenheid om het volledige zittingsavondprogramma bij te wonen. De voorverkoop voor de senioren is op vrijdag 18 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur in het café van Residentie Jan van Hoek. Een kaartje kost voor leden € 5,00. S.v.p. uw lidmaatschapsbrief meenemen. Bij een enkellidmaatschap kan er slechts 1 toegangskaart met korting gekocht worden.

Voor niet-leden kost een kaartje € 7,50.

Let op: deze voorverkoop geldt alleen voor kaarten voor de zitting van zondagmiddag 10 november.

Hierna zijn de eventueel overgebleven kaartjes voor de seniorenzittingsmiddag  te koop bij Primera in de Midas.

 

Wilt u lid worden van de Klot? Meld u nu aan via www.deklot.nl of bel Saskia Isbouts (06-18754658). Om nog in aanmerking te komen voor de online kaartverkoop voor leden, kunt u lid worden tot 14 oktober 2019.

Organisatie

Roland Aarts
670136

Gerry Claessen
693618

Hanneke Hurkmans
690538

Martijn van Horssen
Rian van der Loo