Klotkrant

Wat zijn we hier elk jaar weer trots op! Een echte carnavalskrant, In de Klotkrant kunt U jaarlijks vernemen wat er ECHT speelt in het Astense Klotland. Met proclamatie van prins en jeugdprins(es), leuke artikelen, columns en heel veel foto’s. Zelfs de meeste advertenties zijn in carnavalsstijl! En elk jaar weer spannend: welke namen zijn gebruikt voor de mopjes??

Nieuw dit jaar zijn de QR-codes bij enkele artikelen in de Klotkrant, als u deze scant met en QR-code-reader op uw telefoon kunt u de tekst ook beluisteren.

Of klik hier om de verzameling geluidsbestanden te zien en te beluisteren.

Hier kunt u de digitale versie opvragen, de krant opent zich als pdf-bestand in een nieuw venster.

en hier vindt u de kleurplaat als pdf, in een nieuw venster.

Informatie

In de Klotkrant kunt U jaarlijks vernemen wat er ECHT speelt in het Astense Klotland.

Jaarlijks wordt de kernredactie ondersteund door een Klotkrant denktank en een aantal talentvolle Klotlandse schrijvers en fotografen. Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een prachtige carnavaleske krant en natuurlijk een mooie kleurplaat voor de jeugd.

Mocht U interesse hebben in het plaatsen van een advertentie of inspiratie hebben in het schrijven van een carnavalesk stukje, neem dan contact op met het secretariaat van de Klot via 0493-699409 of mail naar info@www.deklot.nl.

De Kernredactie

Christ Feijen (hoofdredacteur)

Ronny v Asten

Mark Crommentuyn

Joost van der Loo

Lomé Muijsenberg

Marieke van Oosterhout

Hans Geeven: Advertenties

Roel Ermers: Illustraties